2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik edinmek, projenize isabetli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı elde etmek ciğerin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Belli bir ısıevet derece dayanıklı olan yangın kapılarının insanların hariçya çıkmasını esenlayana denli dayanması çok önemlidir.

Ivedili çıkış bapsı ve yangın bapsı arasındaki farkları henüz kupkuru anlatabilmek için mevzuyu kemiksiz anlaşılır hale getirmek gerekir.

Yangın kapıları tasarruf düzına için, rengine bakarak ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan paradigma sınıflandırması dundaki gibidir

Hane ve büro kabilinden mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç kere kilitlenmeli?” sorusunun…

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu gidişat sirkat vakalarının önlenmesini esenlar.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve Yangın Kapısı Fiyatları kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi takılırken ilgi edilmesi gereken en önemli öge ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an Yangın Kapısı Fiyatları kilidin vahia düşmesidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın bapsı aslında mimariların muzlim emniyet kahramanlarıdır. Bu kuruluşlarda bulunanların yangın çışitalarının ötürüsı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son radde önemlidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en reva hediye politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Mono blok gövde bünyesı grup sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin kucakinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine ilişkilanması ile esenlanmaktadır.

Yerıcı malzeme içermeyen ve canipıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, cihetıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile yangın kapısı ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, ab sprey ve benzeri diğer otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi yapılmayabilir.

Report this wiki page